OPIS Małe pierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem pieczarkowym. Pakowano w atmosferze ochronnej. Opakowanie zawiera porcję na 2-3 osoby.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Zagotować 2,5 litra wody z dodatkiem soli (1 łyżka na 1 litr wody) 2. Do gotującej się wody wrzucać stopniowo tortellini, nie przerywając wrzenia 3. Gotować 12 - 15 minut na słabym ogniu, od czasu do czasu mieszając 4. Po ugotowaniu tortellini odcedzić i podawać
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g przed ugotowaniem Wartość energetyczna: 1247 kJ/295 kcal Tłuszcz: 4,0 g w tym kwasy nasycone: 0,7 g Węglowodany: 55 g w tym cukry: 1,7 g Błonnik: 3,3 g Białko: 8,6 g Sól: 0,91 g
INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać SELER, mleko.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach) Certyfikat bio: CERTYFIKAT BIO EAN: 4005496224035 Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 60 PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES: D'ANGELO PASTA - Werner-von-Siemens-Str. 39 - DE-66793 Saarwellingen Wegański: TAK Wegetariański: TAK