

SKŁADNIKIekologiczna fasolka mung 100 % SPOSÓB PRZYGOTOWANIAUprzednio namoczoną kilka godzin i przepłukaną fasolę należy gotować w świeżej, nieosolonej wodzie ok
SKŁADNIKI
ekologiczna fasolka mung 100 %.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Uprzednio namoczoną kilka godzin i przepłukaną fasolę należy gotować w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 45 min. Posolić pod koniec gotowania.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1367 kJ/324 kcal
Tłuszcz 1,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,4 g
Węglowodany 46 g
w tym cukry 6,6 g
Błonnik 16 g
Białko 24 g
Sól 0,04 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY, NASIONA SEZAMU, SOJĘ.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach): TAK
Certyfikat bio: CERTYFIKAT BIO
EAN: 5907814660701
Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 90
Kraj pochodzenia składników: Uzbekistan
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES: BIO PLANET S.A., WILKOWA WIEŚ 7, 05-084 LESZNO
Wegański: TAK
Wegetariański: TAK
Specyficzne kody