|
TORTELLINI Z SZYNKĄ 250 g - NOVELLE
![]()
Cena:
7,48 zł
SKŁADNIKIciasto makaronowe 72 % [semolina z PSZENICY twardej (Triticum durum), masa JAJOWA pasteryzowana* 19,4 %]; nadzienie mięsne 28 % [mortadela - kiełbasa wieprzowa homogenizowana 45,3 % (mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, sól, przyprawy, naturalne aromaty); bułka tarta (mąka PSZENNA, sól); margaryna (tłuszcz kokosowy, oleje roślinne: słonecznikowy, SOJOWY, rzepakowy, woda); Prosciutto Crudo - szynka wieprzowa dojrzewająca 3,1 % (mięso wieprzowe, sól); sól; aromaty; SER topiony w proszku (MLEKO, SERWATKA (z MLEKA), sól, enzymy); przyprawy].(*z jaj od kur z chowu ściółkowego)OPISProdukt pasteryzowany, suszony.
|
TORTELLINI Z SEREM I POMIDORAMI 250 g - NOVELLE
![]()
Cena:
7,48 zł
SKŁADNIKIciasto makaronowe (72 %) [semolina z PSZENICY twardej (Triticum durum), masa JAJOWA pasteryzowana* (19,4 %)]; nadzienie serowo-pomidorowe (28 %) [bułka tarta (mąka PSZENNA, sól), SER topiony w proszku (34 %) (MLEKO, SERWATKA z (MLEKA), sól, enzymy), margaryna (tłuszcz kokosowy, oleje roślinne: słonecznikowy, SOJOWY, rzepakowy, woda), pomidory w proszku (5,1 %), sól, oregano (1,7 %), przyprawy]. (*jaja z chowu ściółkowego)OPISProdukt pasteryzowany, suszony.
|
TORTELLINI Z SEREM 250 g - NOVELLE
![]()
Cena:
7,48 zł
SKŁADNIKIciasto makaronowe 72 % [semolina z PSZENICY twardej (Triticum durum), masa JAJOWA pasteryzowana* 19,4 %]; nadzienie serowe 28 % [bułka tarta (mąka PSZENNA, sól); mieszanka serów 24,6 % (ser topiony w proszku 20,5 % (MLEKO, SERWATKA z MLEKA, sól, enzymy), SER Pecorino Romano ChNP 2 % (MLEKO owcze, sól, podpuszczka), SER Grana Padano ChNP 2 % (MLEKO krowie, sól, podpuszczka, lizozym z białka JAJA kurzego)), margaryna (tłuszcz kokosowy, oleje roślinne: słonecznikowy, SOJOWY, rzepakowy, woda); SER Ricotta 8,2 % (MLEKO, SERWATKA z MLEKA, sól), sól, aromaty, przyprawy]. (*z jaj od kur z chowu ściółkowego)OPISProdukt pasteryzowany, suszony.
|
TORTELLINI Z GRZYBAMI 250 g - NOVELLE
![]()
Cena:
7,78 zł
SKŁADNIKIciasto makaronowe 72 % [semolina z PSZENICY twardej (Triticum durum), masa JAJOWA pasteryzowana* 19,4 %]; nadzienie grzybowe 28 % [bułka tarta (mąka PSZENNA, sól), SER Ricotta 29,5 % (MLEKO, SERWATKA z MLEKA, sól), olej słonecznikowy, aromaty, sól, borowiki w proszku 3 %, przyprawy]. (*z jaj od kur z chowu ściółkowego)OPISProdukt pasteryzowany, suszony.
|