|
MAKARON PROTEINOWY (Z SOCZEWICY CZERWONEJ) ŚWIDERKI 250 g - NOVELLE
![]()
Cena:
6,16 zł
SKŁADNIKImąka z soczewicy czerwonej.OPISMakaron Novelle z czerwonej soczewicy jest wytwarzany w 100 % z mąki z czerwonej soczewicy.
|
MAKARON PROTEINOWY (Z GROSZKU ZIELONEGO) ŚWIDERKI 250 g - NOVELLE
![]()
Cena:
6,16 zł
SKŁADNIKImąka z zielonego groszku.OPISMakaron Novelle z zielonego groszku jest wytwarzany w 100 % z mąki z zielonego groszku.
|
MAKARON (Z SOCZEWICĄ CZARNĄ) DLA DIABETYKÓW ŚWIDERKI 250 g - NOVELLE
![]()
Cena:
6,16 zł
SKŁADNIKImąka z czarnej soczewicy 73,5 %, mąka pełnoziarnista z PSZENICY TWARDEJ (Triticum durum), mielona łuska gryki, cynk, chrom. OPISMakaron Novelle Diabetic jest idealny dla osób chorujących na cukrzycę.
|
MAKARON (2-JAJECZNY) KRAJANKA BIO 250 g - BIO PLANET
![]()
Cena:
6,15 zł
SKŁADNIKI semolina (mąka z PSZENICY durum)*, JAJA świeże* (9 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Makaron gotować w osolonej wodzie przez 4 - 8 minut, w proporcji 100 g makaronu na 1 litr wody.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1569 kJ/370 kcal Tłuszcz: 2,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g Weglowodany: 73 g w tym cukry: 2,3 gBłonnik: 3,1 g Białko: 13 g Sól: 0,04 gINFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać SOJĘ i GORCZYCĘ.
|
MAKARON (2-JAJECZNY) WSTĄŻKI BIO 250 g - BIO PLANET
![]()
Cena:
6,15 zł
SKŁADNIKI semolina (mąka z PSZENICY durum)*, JAJA świeże* (9 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Makaron gotować w osolonej wodzie przez 4 - 8 min, w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1569 kJ / 370 kcal Tłuszcz: 2,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g Weglowodany: 73 g w tym cukry: 2,3 g Błonnik : 3,1 gBiałko: 13 g Sól: 0,04 gINFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać alergeny: SOJĘ i GORCZYCĘ.
|
MAKARON (ORKISZOWY RAZOWY) GNIAZDA BIO 250 g - BARTOLINI
![]()
Cena:
6,11 zł
SKŁADNIKI mąka z PSZENICY ORKISZ* razowa typ 2000 (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISMąka z której wyrabiany jest makaron Bartolini orkiszowy, uzyskiwana jest wyłącznie z pełnego przemiału ziarna ORKISZU - łuski, bielma i zarodka, dzięki czemu stanowi on cenne źródło błonnika.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Przed spożyciem gotować 7 minut, al dente 6 minut (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 668 kJ/158 kcal Tłuszcz: 1,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g Węglowodany: 28 g w tym cukry: 1,0 g Błonnik: 4,4 g Białko: 6,2 g Sól: 0,01 gINFORMACJA ALERGENNAProdukt może zawierać JAJA.
|
MAKARON (SEMOLINOWY Z ALGAMI MORSKIMI) GNIAZDA TAGLIATELLE BIO 250 g - BARTOLINI
![]()
Cena:
6,11 zł
SKŁADNIKI semolina (mąka z PSZENICY durum*), algi morskie* (spirulina) 3% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Idealny do dań z owoców morza i ryb.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Przed spożyciem gotować 8 minut, al dente 6 minut (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody).
|
MAKARON PROTEINOWY (Z CIECIERZYCY) WARKOCZ 250 g - BARTOLINI
![]()
Cena:
6,01 zł
SKŁADNIKImąka z ciecierzycy 100 %. OPISWysoka zawartość białka.
|
MAKARON MIE NOODLE BIO 250 g - BIOASIA
![]()
Cena:
6,01 zł
SKŁADNIKImąka PSZENNA drobnoziarnista*, mąka z PSZENICY durum*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISSpecjalność Azjatycka do zup i dań z woka.
|
MAKARON (2-JAJECZNY) KRAJANKA BIO 250 g - BARTOLINI (SIELSKA KLUSKA)
![]()
Cena:
5,95 zł
SKŁADNIKI semolina* (mąka z PSZENICY durum), JAJA* 9 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISWysokogatunkowy makaron jajeczny.
|
MAKARON (2-JAJECZNY) KRAJANKA CIENKA BIO 250 g - BARTOLINI (SIELSKA KLUSKA)
![]()
Cena:
5,95 zł
SKŁADNIKIsemolina* (mąka z PSZENICY durum), JAJA* 9 %.(*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISWysokogatunkowy makaron jajeczny.
|
MAKARON (ORKISZOWY RAZOWY) ŚWIDERKI BIO 250 g - BARTOLINI
![]()
Cena:
5,84 zł
SKŁADNIKI ekologiczna mąka z PSZENICY ORKISZ razowa typ 2000.OPIS Makaron ten wyrabiamy z mąki uzyskanej z pełnego przemiału ziarna ORKISZU - łuski, bielma i zarodka, dzięki czemu stanowi on cenne źródło błonnika.
|
MAKARON (KUKURYDZIANY) FUSILLI BEZGLUTENOWY 450 g - CIVITA
![]()
Cena:
5,79 zł
SKŁADNIKImąka kukurydziana.SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować 1 L wody, dodać sól, olej i makaron.
|
MAKARON (KUKURYDZIANY) ŁAZANKI BEZGLUTENOWY 450 g - CIVITA
![]()
Cena:
5,79 zł
SKŁADNIKImąka kukurydziana.SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować 1 L wody, dodać sól, olej i makaron.
|
|
Makaron mezze penne rigate pełnoz. BIO 500 g GRANORO
![]()
Cena:
5,72 zł
|
MAKARON (SEMOLINOWY Z SUSZONYMI WARZYWAMI) DLA DZIECI FARMA BIO 250 g - BARTOLINI
![]()
Cena:
5,63 zł
SKŁADNIKI semolina (mąka z PSZENICY durum)*, warzywa w zmiennych proporcjach (pomidor suszony*, szpinak suszony*, burak czerwony suszony*), przyprawa: kurkuma* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Idealny dla dzieci do zup, drugich dań. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1527 kJ / 360 kcal Tłuszcz: 1,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g Węglowodany: 72 g w tym cukry: 3,9 g Błonnik: 3,6 g Białko: 12 g Sól: 0,01 gSPOSÓB PRZYGOTOWANIA Przed spożyciem gotować 8 minut, al.
|
|
MAKARON (KUKURYDZIANY) MUSZELKI BEZGLUTENOWY 450 g - CIVITA
![]()
Cena:
5,58 zł
SKŁADNIKImąka kukurydziana.SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować 1 L wody, dodać sól, olej i makaron.
|
MAKARON (KUKURYDZIANY) PENNE BEZGLUTENOWY 450 g - CIVITA
![]()
Cena:
5,58 zł
SKŁADNIKImąka kukurydziana.SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować 1 L wody, dodać sól, olej i makaron.
|
MAKARON (SEMOLINOWY) GNIAZDA TAGLIATELLE BIO 250 g - ALCE NERO
![]()
Cena:
5,58 zł
SKŁADNIKImąka z PSZENICY durum*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISWyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
|
MAKARON (KUKURYDZIANY) KOLANKA BEZGLUTENOWY 450 g - CIVITA
![]()
Cena:
5,46 zł
SKŁADNIKImąka kukurydziana.SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować 1 L wody, dodać sól, olej i makaron.
|
MAKARON (ŻYTNI RAZOWY) RURKA BIO 400 g - BIO PLANET
![]()
Cena:
5,34 zł
SKŁADNIKIekologiczna mąka ŻYTNIA razowa typ 1850SPOSÓB PRZYGOTOWANIAmakaron gotować w osolonej wodzie przez 5 - 8 min., w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody.
|
MAKARON (ŻYTNI RAZOWY) ŚWIDERKI BIO 400 g - BIO PLANET
![]()
Cena:
5,34 zł
SKŁADNIKIekologiczna mąka ŻYTNIA razowa typ 1850SPOSÓB PRZYGOTOWANIAmakaron gotować w osolonej wodzie przez 5 - 8 min., w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody.
|
MAKARON (ŻYTNI RAZOWY) WSTĄŻKI BIO 400 g - BIO PLANET
![]()
Cena:
5,34 zł
SKŁADNIKIekologiczna mąka ŻYTNIA razowa typ 1850SPOSÓB PRZYGOTOWANIAmakaron gotować w osolonej wodzie przez 5 - 8 min., w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody.
|
MAKARON (SEMOLINOWY 8-JAJECZNY) KRAJANKA ŚREDNIA 200 g - BARTOLINI (ARTISAN PASTA)
![]()
Cena:
5,15 zł
SKŁADNIKIsemolina (mąka z PSZENICY durum), JAJA świeże (28,5 %).OPIS Makaron 8-jajeczny krajanka.
|
MAKARON (SEMOLINOWY) GNIAZDA SPAGHETTI A'LA CHITARRA BIO 250 g - BARTOLINI
![]()
Cena:
5,15 zł
SKŁADNIKIsemolina (mąka z PSZENICY durum)*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Idealny do sosów i dań głównych.
|
MAKARON (KONJAC) LASAGNE BEZGLUTENOWY BIO 270 g (200 g) - KETO CHEF (BETTER THAN FOODS)
![]()
Cena:
5,04 zł
SKŁADNIKIwoda oczyszczona 95,6 %, mąka konjac* 3,4 %, błonnik OWSIANY* 1 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISKonjac to roślina pochodząca z Japonii, gdzie jest uprawiana od wieków.
|
MAKARON (SEMOLINOWY Z SUSZONYMI WARZYWAMI) DLA DZIECI ŚWIDRZAKI 250 g - BARTOLINI
![]()
Cena:
4,93 zł
SKŁADNIKImąka z PSZENICY durum, warzywa w zmiennych proporcjach (pomidor suszony, szpinak suszony, burak czerwony suszony), przyprawa: kurkuma.OPISKolorowy makaron w kształcie świderków, dlaczego nie?- apetyczny: formą przypomina kolorowe świderki, które dzięki zastosowaniu specjalnie wyselekcjonowanej mieszanki mąki pszennej, doskonale trzymają kształt również po ugotowaniu- naturalny: moc kolorów w tych kluseczkach to zasługa wyłącznie naturalnych, sproszkowanych warzyw i przypraw tj.
|
MAKARON (SEMOLINOWY Z SUSZONYMI WARZYWAMI) DLA DZIECI MOTOMANIAKI 250 g - BARTOLINI
![]()
Cena:
4,93 zł
SKŁADNIKImąka z PSZENICY durum, warzywa w zmiennych proporcjach (pomidor suszony, szpinak suszony, burak czerwony suszony), przyprawa: kurkuma.OPISKolorowy makaron dla małych motomaniaków, dlaczego nie?- apetyczny: formą przypomina kolorowe wehikuły, które dzięki zastosowaniu specjalnie wyselekcjonowanej mieszanki mąki pszennej, doskonale trzymają kształt również po ugotowaniu- naturalny: moc kolorów w tych kluseczkach to zasługa wyłącznie naturalnych, sproszkowanych warzyw i przypraw tj.
|